info@numa.nl
070-3630989

Digital Roadmap

Ontwikkelingen omtrent nieuwe producten, diensten en technologieën volgen elkaar in een hoog tempo op. Je moet op hoog tempo meebewegen om bij te blijven met je dienstverlening en klantwensen. Een Digital Roadmap die praktich uitvoerbaar is en merkbaar waarde toevoegt op de werkvloer is een van de meest krachtige instrumenten om hier succevol in te kunnen zijn.

Het formuleren en implementeren van een Digital Roadmap is in de regel geen project met een start- en einddatum, maar een continu proces waardoor je als organisatie in staat bent je in- of externe klant optimaal te bedienen. Numa gaat echter een stap verder door een roadmap te koppelen aan praktische toepassingen en oplossingen met een bewezen succeswaarde.

Als Numa hebben wij de juiste kennis aan boord om je organisatie naar een hoger digitaal volwassenheidsniveau te tillen. Naast ervaren Digital strategy consultants beschikt Numa over een netwerk van gerenommeerde experts op het gebied van Corporate Digital Management die beschikbaar zijn om hun ervaring met jou te delen.

Ook kan Numa een integrale aanpak bieden van jouw hele digitale transformatie, van boardroom tot werkvloer. Dit garandeert een integrale aanpak en minder afhankelijkheden in de uitvoering.


Meer weten?

Neem contact op met Toon van Bodegom om meer te weten te komen over Digital Roadmap.

Contact opnemen

Het Digital Roadmap proces volgens Numa

1

Analyseer en identificeer business uitdagingen waar digitalisering een versnelling in kan aanbrengen

2

Creëer een agile digitaal transformatie plan op basis van concrete en toepasbare oplossingen

3

Formuleer een heldere en concrete data strategie die beschikbaarheid, kwaliteit en veiligheid van data garandeert

4

Implementeer oplossingen, transformeer je organisatie en accelereer je business

5

Zorg er voor dat je organisatie in staat is zich aan te passen en mee te veranderen

Gerelateerde cases