info@numa.nl
070-3630989

Jouw Digitaal Potentieel

Digitalisering biedt voor veel organisaties nieuwe kansen en groeimogelijkheden. Maar welke digitale strategie past het beste bij jouw organisatie? Welke technologieën passen het beste bij de oplossingen die jij nodig hebt om te groeien of te versnellen?

Met het huidige tempo van digitalisering en innovatie is het niet verwonderlijk dat iemand soms door de bomen het bos niet meer ziet. De experts van Numa helpen door middel van een goed uitgedacht programma Jouw Digitaal Potentieel te ontdekken en uit te nutten. Onze heldere methode is er op gericht om domeinen en onderwerpen in kaart te brengen waar digitalisering de meeste toegevoegde waarde kan leveren. Dit doen we samen, geredeneerd vanuit jouw organisatie, jouw business en jouw klantbehoefte. Het resultaat: Concrete initiatieven waarmee je zelfstandig, of met hulp van Numa of een van haar partners, invulling kunt geven.

Om Jouw Digitaal Potentieel te ontdekken biedt Numa een concrete aanpak die bestaat uit een drietal elementen

De Digital Acceleration Menukaart

Het opzetten van een succesvolle Digitale Transformatie vergelijken we bij Numa graag met een het gevoel van een heerlijk diner. Geen all-you-can-eat-buffet waarbij je van alles op je bord krijgt zonder echt te weten wat je krijgt , maar juist een a-la-carte-sterrenmenu met alleen gerechten die precies bij jou passen en elkaar completeren.
De Digitale sterrenchef’s van Numa hebben hiervoor een Menukaart samen gesteld met “gerechten” op het gebied van Organisatie (People), Processen en ketens (Process), Technology en Data. Samen selecteren we uit deze menukaart de onderwerpen die het beste bij jouw set aan uitdagingen past.

Maatwerk Enquête

Mensen zijn de grootste drijfkracht achter Digitale Transformaties. Via een op maat gemaakte enquête verzamelen we samen de input van bestuurders, medewerkers en stakeholders in jouw organisatie en creëren we samen een helder beeld waar behoeften, pijnpunten en kansen liggen.

Digital Acceleration Workshop

In een door Numa georganiseerd en gefaciliteerd event komen alle bovenstaande elementen samen en komen we tot de kern van jouw Digitale Transformatie Strategie. Experts van Numa of een van haar partners nemen je mee in de mogelijkheden van de voor jou meest relevante ontwikkelingen en oplossingen, geleidt door de input die vanuit jouw organisatie is geleverd.

Meer weten over de Digitale menukaart, enquête of de Workshop? In de toelichtingen hieronder vindt je alle informatie die je zoekt. Meer weten over Jouw Digitaal Potentieel? Neem gerust contact met ons op!

Meer weten?

Neem contact op met Toon van Bodegom om meer te weten te komen over Jouw Digitaal Potentieel.

Contact opnemen