info@numa.nl
070-3630989

Digitale Strategie

Ontwikkelingen omtrent nieuwe producten, diensten en technologieën volgen elkaar in een hoog tempo op. Een Digitale transformatie gaat nóg verder. Veel verder dan het digitaliseren van een organisatie of productie processen.

Digitalisering is daarom ook geen project met een start- en einddatum, maar een continu proces waardoor je als organisatie in staat bent je in- of externe klant optimaal te bedienen. Denken in toegevoegde waarde, in termen van gebruikersgemak, optimalisatie en disruptie.

Voor een digitale transformatie bestaat helaas geen standaard handboek. De impact, kansen en bedreigingen zijn voor iedere organisatie anders. Het ontwikkelen van een digitale strategie begint daarom met het goed doorgronden van de organisatie: Waar heeft een organisatie nu eigenlijk behoefte aan?

Elk vraagstuk vraagt om een passende aanpak om zo flexibel mogelijk om te gaan met de veranderende situatie. Numa hanteert daarin de volgende 4 stappen:

Meer weten?

Neem contact op met Bas Jansen om meer te weten te komen over Digitale Strategie.

Contact opnemen

1

Ontwikkel een strategie en roadmap op basis van gezonde ambitie, haalbaarheid en realisme

2

Creëer een agile digitaal transformatie plan

3

Transformeer én accelereer je organisatie

4

Zorg er voor dat je organisatie zich continu aanpast en mee verandert

Als Numa hebben wij de juiste kennis aan boord om je organisatie naar een hoger digitaal volwassenheidsniveau te tillen. Dit doen wij door de totale regie te pakken in een digitale transformatie.

Wij geloven dat er in een organisatie een aantal kernelementen zijn die aandacht behoeven om een digitale transformatie in gang te zetten. Dat zijn:

  • Data & Analytics
  • Legacy applicatie management
  • Organisatie verandering & Cultuur
  • Customer experience

Wij kunnen je met elk van deze kernelementen helpen. Zowel op het gebied van strategie, als op het gebied van implementatie.

Hulp nodig bij je digitale transformatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op, graag helpen we je de volgende stap te maken.

 

Gerelateerde cases