info@numa.nl
070-3630989

NGF: Golf NL app geeft boost aan golfend Nederland

Uitdaging

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) zet zich als overkoepelend orgaan in voor de golfsport. Sinds 2010 mag golf zich met trots weer een olympische sport noemen, met een nieuwe stroom aan geïnteresseerden als gevolg. NGF heeft de visie om golf te stimuleren en te verbeteren onder haar leden. Onder andere door het bijhouden van de handicap makkelijker én leuker te maken.

Aanpak

Om tot een best passende oplossing te komen, zijn eerst alle wensen geïnventariseerd vanuit verschillende lagen in de golfsport. Samen met kennishouders van de NGF en online specialisten is er gekozen voor een online platform met bijbehorende app voor alle golfers van Nederland: Golf.nl.

Resultaat

De website Golf.nl, met toegang tot een persoonlijke ‘Mijn Golf’-omgeving, en de Golf.nl app bieden tezamen de tools om het handicapsysteem makkelijker én leuker te maken. Het community gevoel van de golfsport wordt in de app benadrukt door de mogelijkheden om scorekaarten in te voeren, vrienden toe te voegen, golfawards te winnen en spelersstatistieken te volgen.

Meer weten?

Neem contact op met Toon van Bodegom om meer te weten te komen over deze oplossing.

Contact opnemen