info@numa.nl 070-3630989
Hoe creëer je in de huidige digitale tijd een waardevolle beleving voor je klanten? Samen met onderstaande organisaties zijn we op zoek gegaan naar het antwoord. Het zijn stuk voor stuk innovatieve, digitale cases om trots op te zijn.
IDH zoch hulp bij de opzet en ontwikkeling van SourceUp, het digitale platform voor duurzaam supply chain management. Een productowner van Numa begeleidde het development proces waarmee binnen 4 maanden de eerste versie van het platform live stond.
Met een Digitale Medewerker bespaarde een klant tot 5 FTE-capaciteit binnen haar debiteurenbeheer proces.
Door een heldere vertaling van strategische doelstellingen naar een concreet, operationeel actieplan hielp Numa om een complexe IT-landschapsmigratie efficient uit te voeren en de veranderingen stevig te borgen in de organisatie.
Numa voerde voor de NGF datakwaliteitsanalyses uit en ontwikkelde Business Intelligence (Microsoft Power BI) dashboards. Deze geven de NGF inzicht in de effectiviteit van activatie-campagnes.
Met de UX-Scan heeft Numa voor de politie en Koninklijke Marechaussee de gebruiksvriendelijkheid van het identiteit registratieproces geoptimaliseerd. De doorlooptijd ging van een kwartier naar enkele minuten.
Data is het meest waardevolle bezit van Schiphol en vanuit Numa zien wij het als onze missie om deze waarde voor Schiphol te ontsluiten. Om data en analytische mogelijkheden effectiever te benutten, heeft Schiphol aan ons gevraagd om hun data & analyse capabiliteit te vergroten.
Via de Servicemodule worden alle landelijke niet-spoedeisende burgerverzoeken geregistreerd. Die applicatie was erg foutgevoelig en omslachtig in gebruik. Door het toepassen van UX Design is de gebruiker centraal gesteld. De opgeleverde verbeteringen zorgen ervoor dat meldingen sneller en beter worden geregistreerd
Door middel van een Agile mindset in projectmanagement worden complexe IT-projecten voorzien van de juiste prioriteit via een voorspelbaar traject tot een resultaat gebracht
De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) zet zich als overkoepelend orgaan in voor de golfsport. Sinds 2010 mag golf zich met trots weer een olympische sport noemen, met een nieuwe stroom aan geïnteresseerden als gevolg.