info@numa.nl
070-3630989

Over Numa

 

Digitalisering, je ontkomt er als organisatie tegenwoordig niet meer aan! Ontwikkelingen omtrent nieuwe producten, diensten en technologieën volgen elkaar in een hoog tempo op. Numa ondersteunt in de rol van digital accelerator organisaties met het nemen van duurzame besluiten om uit te blinken in de wereld van vandaag en morgen.

Als Numa zijn wij erop gericht om samen met jou strategische keuzes te maken en nieuwe producten of nieuwe diensten te ontwikkelen in een markt waar data en digitalisering de spelregels verandert. Het kennen van de behoeften van klanten is de sleutel tot ons succes.

In de afgelopen 10 jaar heeft Numa met groot succes organisaties zoals Schiphol, Politie, Waterschappen, Canon, Rijksoverheid, Xerox en de NGF geholpen bij hun digitale transformatie. We combineren alle kennis en ervaring van onze Numisten op het gebied van Digitale Strategie, Data & Analytics, Klantbeleving optimalisatie, Robotic Process Automation, Artificial Intelligence, Applicatie Modernisatie en Agile Werken met de expertise van onze software partners op het gebied van technologie.

Ons motto is:

Het creëren van een waardevolle klantbeleving met mens, data en technologie

Daarom Numa

1

Wij staan voor maximaal klant gedreven

2

Wij staan voor innovatie, realisatie en behoud van digitale waarde

3

Wij staan voor continu verbeteren samen met onze klanten

4

Wij staan voor groei, commitment, multidisciplinaire teams en bovenal plezier in wat we doen

5

Wij staan voor groot denken, met een incrementele aanpak

Geïnteresseerd om samen te werken?

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. De koffie staat klaar!