info@numa.nl
070-3630989

Over Numa

Ontwikkelingen van nieuwe producten, diensten en technologieën volgen elkaar in een hoog tempo op. Numa ondersteunt in de rol van digital accelerator organisaties met het nemen van duurzame besluiten om uit te blinken in de wereld van vandaag en morgen.

Als Numa zijn wij erop gericht om samen met jou strategische keuzes te maken en nieuwe producten of diensten te ontwikkelen in een markt waar data en digitalisering de spelregels verandert. Het kennen van de behoeften van klanten en organisaties is daarbij de sleutel tot ons succes.

Door waardevol, digitaal strategisch advies en uitdagingen op het gebied van digitale acceleratie te koppelen aan toepasbare oplossingen maken wij Digitale Strategie tastbaar en uitvoerbaar.

Al meer dan 15 jaar helpt Numa met groot succes organisaties zoals Schiphol, Politie, Waterschappen, Canon, Rijksoverheid, Xerox en de NGF bij hun digitale transformatie. We combineren alle kennis en ervaring van onze Numisten op het gebied van Digitale Strategie, Data, Klantbeleving,  Robotic Process Automation, Artificial Intelligence, Applicatie Modernisatie en Agile Werken met de expertise van onze solution partners, waardoor een unieke en onverslaanbare combinatie ontstaat.

 

Onze strategie:

Wij leveren waardevol strategisch advies aan organisaties en koppelen uitdagingen op het gebied van digitale acceleratie aan toepasbare oplossingen

Daarom Numa

1

Wij maken digitale strategie tastbaar

2

Wij zijn dé parter van onze klanten voor strategisch, maar toch uitvoerbaar digital roadmap advies

3

Samen met partners exploiteren wij een ecosysteem van innovatieve oplossingen die digitale acceleratie ondersteunen

Volg ons op LinkedIn!

Zo zorg je ervoor dat je altijd up to date bent rondom de laatste ontwikkelingen bij Numa