Koninklijke Nederlandse Golf Federatie

Golf NL app geeft boost aan golfend Nederland

Uitdaging

De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) zet zich als overkoepelend orgaan in voor de golfsport. Sinds 2010 mag golf zich met trots weer een olympische sport noemen, met een nieuwe stroom aan geïnteresseerden als gevolg. NGF heeft de visie om golf te stimuleren en te verbeteren onder haar leden. Onder andere door het bijhouden van het handicapsysteem makkelijker én leuker te maken.

Aanpak

Om tot een best passende oplossing te komen, zijn eerst alle wensen geïnventariseerd vanuit verschillende lagen in de golfsport. Samen met kennishouders van de NGF en online specialisten is er gekozen voor een online platform met bijbehorende app voor alle golfers van Nederland: Golf.nl.

Resultaat

De website Golf.nl, met toegang tot een persoonlijke ‘Mijn Golf’-omgeving, en de Golf.nl app spelen bieden tezamen de tools om het handicapsysteem makkelijker én leuker te maken. Het communitygevoel van de golfsport wordt in de app benadrukt door de mogelijkheden om scorekaarten in te voeren, vrienden toe te voegen, golfawards te winnen en spelersstatistieken te volgen.

Opdrachtgever

Koninklijke Nederlandse Golf Federatie

In samenwerking met

Laik, We are you

Ingezette expertises

Agile, SCRUM, Digitale Acceleratie

Online

https://www.golf.nl/app

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem contact op met Erik Vrieling. Hij kan je hier alles over vertellen

06 - 10 41 19 11 erik@numa.nl