info@numa.nl
070-3630989

Freeday: Robot as a Service

In een operationele organisatie kun je te maken hebben met piekbelasting, veroorzaakt door bijvoorbeeld een product lancering, marketingactie of seizoenspatroon. Tijdens deze momenten wil je snel extra capaciteit in kunnen zetten zonder in te boeten op kwaliteit. Het aannemen van (tijdelijke) extra medewerkers is echter een kostbaar proces, zowel in tijd als geld.

Ook komt het voor dat medewerkers minder plezier ervaren in hun werk omdat ze een deel van hun tijd moeten besteden aan eentonige administratieve handelingen. Hierdoor hebben ze minder tijd over om zich vast te bijten in de klussen waar ze energie van krijgen en die direct waarde leveren aan klanten. De inzet van Robotiseringsoplossingen kan in beide voorbeelden grote voordelen opleveren.

Freeday is een nieuw concept dat de inzet van Robotic Process Automation (RPA) en Artificial Intelligence (AI) eenvoudig, goedkoop en bereikbaar maakt voor elke organisatie.
De inzet van RPA-oplossingen kan in beide voorbeelden grote voordelen opleveren, maar wegen deze voordelen op tegen een complex en potentieel risicovol IT-integratieproject?

Met Freeday bereik je deze resultaten zonder complexe IT-integraties, maar eenvoudig door digitale medewerkers in jouw organisatie te detacheren. Een op HR-processen geïnspireerde hiring-procedure zorgt voor een snelle onboarding van de nieuwe digitale medewerker, waardoor al binnen twee tot vier weken concrete resultaten geboekt worden. En dat tegen een kostprijs die tot 50% lager kan liggen dan bij traditionele inhuur van (extra) capaciteit! En Freeday is flexibel: je betaalt voor wat je gebruikt, tegen vooraf afgesproken tarieven.

Freeday is een Joint Venture van Numa en Ciphix, expert in RPA en AI oplossingen.


Freeday

Meer weten?

Neem contact op met Toon van Bodegom om meer te weten te komen over Freeday: Robot as a Service.

Contact opnemen