info@numa.nl
070-3630989

Anouk van Bruchem

Mijn naam is Anouk. Meer dan 15 jaar ben ik werkzaam als professional in een internationale zakelijke omgeving verantwoordelijk voor business development, product development, procesoptimalisatie en relatiemanagement met zakenpartners wereldwijd. De laatste jaren heb ik veel kennis opgedaan op het gebied van product- en softwareontwikkeling, agile- en scrum way of working, de ontwikkeling van predictive maintenance en smart energy. Het liefst zet ik mijn ervaring in op vraagstukken die ervoor zorgen dat we onze footprint in de wereld verkleinen op een slimme data-gedreven manier.

In mijn rol als Project Lead, kan ik in diverse rollen bij klanten worden ingezet, van Product Owner, Smart Energy & CSR-specialist tot Agile Coach. Momenteel ben ik werkzaam bij een van onze klanten als Product Owner. Deze klant heeft de ambitie om de beste digitale organisatie binnen haar sector te worden. Digitale innovatie helpt die ambitie waar te maken. De afdeling waar ik momenteel ben ingezet, initieert en realiseert diverse innoverende, data gedreven projecten en producten. Zij werken volgens Agile Portfolio Management, waarbij ik help bij het optimaliseren van het proces, met als doel sneller díe innovaties te realiseren die de meeste waarde toevoegen. Daarnaast ben ik sterk in het schakelen tussen het stakeholderveld en een team bestaande uit diverse IT-specialisten en ontwikkelaars bij externe leveranciers. Ik prioriteer de backlog, stem af met andere ontwikkelteams en leveranciers voor een integrale planning, bewaak de tijdslijnen en coördineer demo’s en reviews. Voor een andere afdeling was ik verantwoordelijk voor projecten op het gebied van Condition Based Maintenance en Smart Energy. Door het gebruik van dashboards, Iot en data science toepassingen zoals machine learning en algoritmes maakten we energiegebruik inzichtelijk en hebben we tot 30% efficiency gerealiseerd met bestaande klimaatinstallaties.

Bij Numa heb ik het enorm naar mijn zin. Het team bestaat uit stuk voor stuk super enthousiaste, slimme en gezellige mensen. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkeling, kunt aan interessante projecten werken bij mooie organisaties. Als Numa-team zijn we de stuwende kracht achter digitale transformatie bij onze klanten, hoe gaaf is dat?!

Contact met Anouk van Bruchem