info@numa.nl
070-3630989

Bas Jansen

Mijn naam is Bas Jansen en ik werk sinds begin 2019 bij Numa. Voor ik bij Numa kwam heb ik ruim 14 jaar verschillende technische- en managementfuncties gehad binnen de telecomindustrie. Ik ben geboren in Gorinchem, maar woon al jaren met plezier in Zoetermeer. Ik zou mezelf professional willen omschrijven als een aanpakker, een verandermanager, een coach en een onderzoeker. Daarnaast ben ik ook een snowboarder, festivalganger, grappenmaker en gadget-freak.

In mijn rol als Project Lead help ik organisaties om digitaal te versnellen door IT projecten op te starten, verder te helpen of juist uit het slop te trekken. Waar nodig zorg ik dat de juiste kennis en ervaring betrokken wordt, zodat er in korte tijd resultaten geboekt kunnen worden. Digitalisering heeft een enorme impact op ons dagelijks leven en werk, iets dat mij enorm fascineert. Ik houd me om deze reden het liefst bezig met projecten die de manier van werken en denken van een organisatie op een positieve manier helpen te veranderen door het toepassen van digitale technologie.

Ik houd ervan deel uit te maken van veranderingen en projecten die echt een impact hebben op de maatschappij en ons dagelijks leven. Numa heeft sterke contacten met grote toonaangevende bedrijven, de sportwereld en binnen de rijksoverheid. Dit geeft mij de kans om projecten te doen bij organisaties wiens werk regelmatig het nieuws haalt. Dat doet het toch goed op verjaardagsfeestjes!

Contact met Bas Jansen