info@numa.nl
070-3630989

Claudia Halleen

Mijn naam is Claudia Halleen. Ik ben sinds februari 2020 werkzaam bij Numa in de rol van Project Lead. Spontaan, ambitieus en oplossingsgericht zijn drie kenmerken die mij beschrijven. Het liefst leer ik elke dag nieuwe dingen om me te blijven ontwikkelen. In mijn vrije tijd speel ik graag tennis, reis ik het liefst de hele wereld over, lees en kook ik graag.

Afgelopen zeven jaar heb ik diverse projecten uitgevoerd waarbij het optimaliseren van de klantbeleving via digitale kanalen centraal stond. Hierbij was het mijn rol om Business & IT-afdelingen te verbinden en samen innovatieve applicaties te ontwikkelingen die voorzien in klantbehoeften.

In mijn rol als Project Lead help ik organisaties digitaal te versnellen door het vormgeven van strategie en het implementeren van digitale technologie. De enorme business potentie van digitale technologie fascineert mij. Ik word dan ook enthousiast van complexe projecten die een grote impact hebben op de organisatie.

Het leuke aan Numa is dat ieder zijn eigen achtergrond en expertise heeft. In onze Numa stand ups & maandelijkse avondsessies delen we die kennis met elkaar. Zo blijven we up to date met de laatste technologie en leren we van elkaar.

Contact met Claudia Halleen