info@numa.nl
070-3630989

Dennis Croon

Mijn naam is Dennis Croon en sinds begin 2020 werkzaam voor Numa. Na de opleiding Toegepaste Wiskunde in Delft en de master Data Science and Advanced Analytics aan Nova IMS University of Lisbon ben ik bij Numa data aan de slag gegaan als Data Scientist / RPA Developer met analytische en onderzoekende vaardigheden. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of sportend in de buitenlucht. 

Tijdens mijn studie ben ik altijd actief geweest als data- en business analist, maar binnen Numa krijg ik de kans om mezelf wat breder te kunnen oriënteren binnen de data-branche. Eén van mijn eerste opdrachten was het uitdenken en programmeren van een datakwaliteit-tooling, wat als leidraad gebruikt wordt om datakwaliteitstrajecten op te zetten. Het streven naar een data-driven business vereist nota bene een uitgebreid voorbereidend onderzoek. 

Ik zou mezelf willen omschrijven als een leergierige en enthousiaste Data Scientist die graag de uitdaging aangaat en zelf het coderen uitvoert. Zelfs bij de meest complexe vraagstukken zal ik een oplossing kunnen vinden, al dan niet buiten mijn kennisgebied. Dit typeert ook mijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid om een goed resultaat te boeken. 

De platte organisatiestructuur binnen Numa sprak me vanaf het moment van binnenkomen al aan. Iedereen betrekt elkaar bij de verschillende projecten wat indirect de bijbehorende resultaten bevordert. Daarnaast krijgt iedereen de kans en mogelijkheid om verschillende kennisgebieden te bestuderen en certificaten te behalen. Het blijven verbeteren van jezelf als onderdeel van de organisatie wordt gewaardeerd en beloond. 

Contact met Dennis Croon