info@numa.nl
070-3630989

Erik Vrieling

Mijn naam is Erik. Ik ben al meer dan 16 jaar werkzaam in de IT. Binnen deze tak van sport heb ik verschillende rollen vervuld, onder andere business developer, product manager, IT project manager en product owner. De laatste jaren ben ik met name verder gespecialiseerd in online platforms en strategie. Ik ben gewend deze werkzaamheden uit te voeren vanuit een agile en scrum werkwijze. Mijn passie komt vooral naar boven als ik kan innoveren bij een opdrachtgever, het bedenken en implementeren van nieuwe of verbeterde mogelijkheden voor gebruikers staat daarbij boven aan de lijst.

Als online platformspecialist en product owner, kan ik met de opdrachtgever meedenken over een online strategie en bijdragen aan het realiseren van digitale oplossingen. Agile is in mijn optiek dé manier van werken om snel tot een resultaat te komen. Daarnaast geloof ik sterk in de kracht van data. Aantonen dat geleverde oplossingen werken en door ontwikkelen op basis van gemeten resultaten, zijn daarbij het uitgangspunt.

Alhoewel bijna alle collega’s bij verschillende opdrachtgevers aan de slag zijn, hebben we bij Numa een hecht team van specialisten. Verschil maken bij en met onze opdrachtgevers is ons doel, maar daarnaast maken we ook tijd voor elkaar. Wij creëren een waardevolle klantbeleving met mens, data en technologie!

Contact met Erik Vrieling