info@numa.nl
070-3630989

Ivo Salters

Mijn naam is Ivo. Van jongs af aan heb ik al interesse in hoe apparaten werken en hoe deze ontworpen zijn. Mijn studiekeuze voor Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit in Delft was daarom vanzelfsprekend. Door de toenemende digitalisering en automatisering ben ik erg benieuwd wat voor invloed dit heeft op ons dagelijks bestaan. Hier wil ik een actieve bijdrage aan leveren om een positief verschil te maken voor mens en milieu.

Als Service Designer help ik bedrijven om de klant en eindgebruiker écht centraal te stellen. Hierbij kruip ik in de huid van de gebruiker om te ontdekken wat de belangrijkste behoeftes zijn. De resultaten vertaal ik richting de organisatie, zodat de processen en systemen hierop worden aangepast. Dit maakt het proces niet alleen efficiënter en effectiever, maar ook een stuk plezieriger!

Numa is een laagdrempelige organisatie, waardoor ik gemakkelijk in contact sta met mijn collega’s. We zijn allemaal erg ondernemend. We zetten snel activiteiten op en kunnen vlot dingen realiseren. Het team is erg divers, waarbij we elkaar gemakkelijk aanvullen en samenwerken om het gewenste resultaat te leveren.

Contact met Ivo Salters