info@numa.nl
070-3630989

Jasper Laport

Ik ben Jasper Laport en sinds 2016 werkzaam voor Numa als Project Lead. Samen met mijn vrouw woon ik in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij vrienden of in de crossfit sportschool. Ruim zeven jaar ben ik als projectmanager werkzaam in diverse sectoren, van Schiphol tot Xerox tot het ministerie van BZK. Daarbij heb ik mij vooral gespecialiseerd in software-ontwikkeling en business implementaties.

Mijn eigen energie haal ik uit projecten waarbij de waarde van een project direct tastbaar en zichtbaar is binnen de organisatie. Dit heb ik bij Schiphol onder andere bewezen door de upgrade van de grondradar of het bagageproces. Van nature ben ik een generalist maar mijn nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat ik altijd meer wil weten van de inhoud van ons brede portfolio. Het is dan ook fijn om te werken in een breed team van Numisten met verschillende achtergronden die ervoor zorgen dat de juiste kennis beschikbaar is om op inhoud te kunnen sturen.

In mijn rol als project lead heb ik een hands-on en nuchtere mentaliteit die typerend is voor de Numa-aanpak. Numa staat voor een team van gedreven en enthousiaste collega’s die hard werken voor hun projecten en organisaties. We kiezen ervoor om grote digitale transformatie praktisch aan te pakken, door direct de handen uit de mouwen te steken en op deelprojecten direct waarde te leveren voor de organisatie. Hierdoor creëren we draagvlak voor de grotere verandering en zorgen we voor beweging. Dit zorgt ervoor dat we regelmatig van klanten te horen krijgen dat ze tevreden zijn met de manier waarop Numisten het voor elkaar krijgen.

Contact met Jasper Laport