info@numa.nl
070-3630989

Marisca van den Berg

Ik ben Marisca van den Berg, een gepassioneerde Product Owner met een warme belangstelling voor de digitale techniek die zoveel nieuwe mogelijkheden schept voor onze klanten. Met mijn achtergrond in Hospitality Management heb ik een sterke klantgerichtheid. Verder heb ik 8 jaar ervaring in IT binnen Financial Services, waar ik als Product Owner en Consultant met veel plezier voor verschillende ondernemingen gewerkt heb, van Fintech tot Grootbank. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek, ik speel klarinet in een symfonieorkest. Ook ben ik regelmatig te vinden in het Groene Hart, waar ik mijn rondjes hardloop.

Als Product Owner help ik organisaties om digitale oplossingen te realiseren, zodat de gebruikers data-driven besluitvorming kunnen ontwikkelen. Hierbij houd ik focus op de korte en de lange termijn waarde voor de klant en probeer daarmee een footprint in de organisatie achter te laten. Ik geloof in Agile werken; kort-cyclisch kleine stukjes werkende functionaliteit maken en die toetsen bij klant. Hoe complexer de opdracht, hoe meer ik het naar mijn zin heb.

Numa acteert in alle fases van de Digitale transformatie-loop: inventarisatie, realisatie en beheer. Doordat wij alle competenties in huis hebben, kunnen wij ervoor zorgen dat deze fases naadloos op elkaar aansluiten en zo onze klanten stap voor stap verder helpen en meenemen. Daarbij kijken we zowel naar de menskant als naar de techniekkant en dat vind ik een mooie combinatie. Alpha en Beta. Als Numisten inspireren wij elkaar, bijvoorbeeld tijdens NumaLab meetings, waar wij op dit moment Programmeren in Python leren.

Contact met Marisca van den Berg