info@numa.nl
070-3630989

Nadim Mokheiber

Ik ben Nadim Mokheiber, actief binnen Numa als Agile projectmanager rondom digitalisering en acceleratie. Het leiden van dynamische en complexe IT-projecten op het gebied van Cyber Security en Platformen is inmiddels meer dan alleen werk. De uitdagingen binnen de (semi-) publieke sector waar met name security een grote rol speelt, is voor mij een hobby geworden.

Numa faciliteert mij in deze groei en het biedt mij voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en uitdagingen om ook tevens buiten je comfort zone te gaan optreden. Ondersteuning in vorm van trainingen en eigen initiatieven ontwikkel je bouwblokken die je ook daadwerkelijk bij klanten kan toepassen. Het resultaat zie je dus direct terug.

Numa introduceert innovatie in vorm digitalisering bij organisaties die ook niet willen stilzitten, maar ook vooruit willen ontwikkelen. Het continu veranderde IT-landschap zorgt ervoor dat wij adaptief en effectief moeten werken. Numisten dragen deze “spirit” met zich mee en leveren topprestaties met een glimlach. Dit is één van redenen waarom ik met vol plezier voor Numa werk en een warm hart toedraag aan deze organisatie.

Contact met Nadim Mokheiber