info@numa.nl
070-3630989

Ron de Ruiter

Mijn naam is Ron. Inmiddels heb ik 8 jaar ervaring als Agile projectmanager bij diverse bedrijven in de diverse sectoren als IT, Energie en luchtvaart. Mijn laatste rol als service delivery manager transitions omvat een programma van diverse projecten. De rode draad is altijd een IT gerelateerd project binnen een complexe organisatie, omdat ik uit complext projecten/programma’s de meeste voldoening haal. Naast deze werkzaamheden doe ik een master bedrijfskunde.

Als projectmanager help ik klanten om projecten/programma’s te realiseren. Dit doe ik met een Numa mentaliteit. Dat betekent vanuit de klantprocessen zoeken naar de snelste route om een goed resultaat neer te zetten op zowel de korte als lange termijn. Waar mogelijk op een Agile werkwijze aangezien dit in mijn beleving het beste resultaat geeft.

Numa is kleine ondernemende organisatie met grote ambities die veel mogelijkheden met zich meebrengen. Er heerst een leuk informele sfeer met een team van ambitieuze collega’s. Er is veel vrijheid om invulling te geven aan je werkzaamheden. De werkzaamheden staan wel altijd in het teken digitale transformatie.

Contact met Ron de Ruiter