info@numa.nl
070-3630989

Rutger Horsten

Mijn naam is Rutger en ik ben sinds 2019 werkzaam voor Numa als Data Project Lead. Ik ben woonachtig in Breda, waar ik graag met familie en vrienden de gezelligheid opzoek tijdens een avondje NAC of in een goed restaurant. Ook ben ik in mijn vrije tijd vaak bezig met het spelen van padel, ga ik graag op wintersport of op rondreis.

Door mijn ondernemersgeest pak ik werkzaamheden van nature op en help ik mensen graag verder. Daarbij maakt complexiteit mij nieuwsgierig en ga ik samen met een hecht team op zoek naar een oplossing die haalbaar en efficiënt geïmplementeerd kan worden. Mijn grootste drijfveer is om naast successen op korte termijn ook duurzame veranderingen te creëren.

Met een studieachtergrond in Business Administration en Artificial Intelligence ben ik gefascineerd van technologie die een positieve impact heeft op de maatschappij en ons dagelijks leven. Om deze reden houd ik me graag bezig met digitale initiatieven die een organisatie slimmer, efficiënter en beter georganiseerd maken. Met de relaties die Numa heeft binnen de overheid, de grootzakelijke markt en de sportwereld heb ik de kans gekregen om hierin een waardevolle bijdrage te leveren. Inmiddels heb ik aan projecten gewerkt waarbij de business, IT en/of data centraal staan. Zo ben ik voornamelijk bezig met procesoptimalisatie en implementatie van nieuwe technologie waarbij data of IT altijd dé verbindende factor is geweest.

Het werken bij Numa spreekt mij vooral aan omdat je samen met collega’s de ruimte krijgt om te werken aan eigen initiatieven en proposities. Hierdoor word je uitgedaagd en kun je zelf bepalen waarin jij je wilt ontwikkelen. Binnen Numa zijn we erg toegankelijk, staan we open voor een goed gesprek en een flauwe grap!

Contact met Rutger Horsten