info@numa.nl
070-3630989

Trainingen op het gebied van data management en governance

Numa geeft professionele trainingen op het gebied van data management en governance en doet dit aan de hand van het internationale DAMA DMBOK2-raamwerk.

Aanpak
Onze trainingen onderscheiden zich omdat onze consultants ruime praktijkervaring hebben op het gebied van data management en governance, datakwaliteit, business intelligence en digitale transformatie bij klanten als Schiphol, Nederlandse Golf Federatie, de Nationale Politie en het WDOD. Zo koppelen wij in onze trainingen de DAMA theorie eenvoudig aan de praktijk door relevante casussen die in het bedrijfsleven spelen te behandelen. Daarbij is het voor ons belangrijk om het interactief te houden en geven wij de handvatten om de theorie gelijk in de praktijk te brengen door middel van workshops en coaching waarna men zelf aan de slag kan en het geleerde in de praktijk kan brengen. Daarnaast zijn al onze consultants gecertificeerd door de DAMA organisatie en dragen zij de titel CDMP (Certified Data Management Professional).

Het Data Management Body of Knowledge (DMBOK) biedt een uitgebreid overzicht van de toegevoegde waarde, de werkwijzen en terminologie, maar ook de uitdagingen van data management binnen een organisatie.

Resultaat
Onze trainingen worden op maat gemaakt en daarom passen wij de trainingen aan op de wensen van het bedrijf. Dit kan opgebouwd worden in de vorm van een algemene introductie over data governance en management en DAMA. Daarnaast bieden wij vaak relevante specialisaties aan op gebied van: datakwaliteit, data governance, metadata, master data en referentie data. Wij zijn ervan overtuigd dat na onze trainingen iedereen in staat is om de theorie in de praktijk te brengen en zo waarde voor de organisatie te creëren. Dit kunnen wij vanuit Numa ook verder ondersteunen met de eerder genoemde workshops, coaching en onze ervaring. Bovendien zal men na het volgen van onze trainingen beschikken over de basiskennis en het relevante materiaal om zodoende zichzelf verder te ontwikkelen als Certified Data Management Professional door het behalen van het DAMA Data Management Fundamentals examen.

Geïnteresseerd, of wil je graag kennis maken om meer over onze aanpak te leren, neem dan contact op met Rutger Horsten.

Meer weten?

Neem contact op met Rutger Horsten om meer te weten te komen over deze oplossing.

Contact opnemen