Over Numa

Vacatures

De wereld is aan het veranderen, technologische trends volgen elkaar steeds sneller op en klantbehoeften veranderen mee. Voor bedrijven is het relevant om zich aan te passen aan deze ontwikkelingen door digitale veranderingen aan te brengen welke essentieel zijn om te overleven. Menselijk gedrag staat hierbij centraal.

Numa is een fris en dynamisch digital bedrijf. Wij helpen de klant bij het ontwikkelen van hun digitale businessstrategieën, nieuwe producten en zorgen voor de implementatie hiervan. Buiten de begeleiding van de digitale transformatie, begeleiden we ook online projecten en de bouw van complexe software producten. Dit altijd met als doel om het de klant gemakkelijker te maken. Onze missie is dan ook: “Het creëren van waardevolle klantbeleving met mens, data en technologie”.

Om onze klanten te kunnen blijven helpen bij deze digitale transformatie, zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Als Numist zit je bovenop de nieuwste digitale technieken en methodieken.

Op korte termijn bieden wij hier een overzicht van openstaande vacatures aan. Houdt onze website dus goed in de gaten!

Onze cultuur

Voordoen – meedoen - zelf doen!

Numa faciliteert digitale versnelling. We zijn klant geobsedeerd en hebben als doel de verwachtingen van onze klanten te vervullen en te overtreffen.

Daarom Numa

01 Wij staan voor maximaal klant gedreven

02 Wij staan voor innovatie, realisatie en behoud van digitale waarde

03 Wij staan voor continu verbeteren samen met onze klanten

04 Wij staan voor groei, commitment, multidisciplinaire teams en bovenal plezier in wat we doen

05 Wij staan voor groot denken, met een incrementele aanpak

Trotse samenwerkingen

Contact

Geïnteresseerd om samen te werken?

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. De koffie staat klaar!