info@numa.nl
070-3630989

Digital Acceleration Menukaart

Digitale transformaties worden gedreven door een grote diversiteit aan technologieën en methodieken, die op hun beurt vaak in hoog tempo veranderen. Voor een organisatie die op zoek is naar de volgende stap in hun digitale transitie kan juist dit buffet van oplossingen, technologie, risico’s en kansen in de weg staan van een gefundeerde keuze voor de juiste aanpak van hun digitale strategie.
Om organisaties te helpen hun Digitaal Potentieel te ontdekken heeft Numa, samen met haar partners, de belangrijkste drivers van Digitale transities helder bij elkaar gebracht op de Digital Acceleration Menukaart. Samen met onze Digital Transition Consultants stel je het ideale Digital Acceleration Menu samen dat precies past bij de smaak van jouw organisatie. Hiervoor kijken we naar de 4 belangrijkste impactdomeinen van digitale transities: People, Process, Technology en Data.

Onder de driver People gaan we na welke elementen uit een digitale organisatiecultuur de boventoon voeren. Denk hierbij aan de adoptie van digitale veranderingen en de borging daarvan binnen de organisatiestrategie. Daarnaast kunnen we ook samen kijken of agile werken extra kansen kan bieden.

Bij Process kijken we hoe kritieke bedrijfsprocessen en ketens ondersteund (kunnen) worden door IT systemen. Ervaren medewerkers belemmeringen of juist ondersteuning vanuit IT bij hun werkzaamheden? Is er zicht op waar eventuele bottlenecks zitten in de procesketens? Zijn gegevens veilig beschikbaar waar ze nodig zijn, maar tegelijk beschermd tegen ongewenste toegang? Door inzicht te krijgen in hoe jouw organisatie omgaat met deze vragen maak je kansen zichtbaar en verbeterpotentieel concreet.

Technology gaat dieper in op de belangrijkste technologische ontwikkelingen in de markt, en hoe deze juist voor jouw organisatie het verschil kunnen maken. Niet iedere technologie of toepassing is voor iedere organisatie relevant. De Digital Transition Consultant van Numa helpt jou om relevante technologie te onderscheiden, om daar de focus op te leggen.

Bij Numa zijn we ervan overtuigd dat Data de motor is van de Digitale Transformatie. We zien echter ook dat niet elke organisatie zich bewust is van de mogelijkheden die ze kunnen ontsluiten door slim gebruik te maken van hun eigen data, of data die vanuit andere bronnen beschikbaar is. Een goed beeld hoe jouw organisatie omgaat met data en hoe het belang daarvan wordt ingeschat helpt om snelheid en richting te geven aan toekomstige initiatieven.

Wanneer je samen met één van onze consultants de domeinen en onderwerpen hebt gekozen waar we verder op in zullen gaan ben je klaar voor de volgende stap. Met een afgestemde maatwerk enquête creëren we samen inzicht in hoe jullie als beslissers en stakeholders aankijken tegen de kansen en risico’s van een digitale transformatie.


Meer weten?

Neem contact op met Toon van Bodegom om meer te weten te komen over Digital Acceleration Menukaart.

Contact opnemen