info@numa.nl
070-3630989

Werken bij Numa

De wereld is aan het veranderen, technologische trends volgen elkaar steeds sneller op en klantbehoeften veranderen mee. Voor bedrijven is het relevant om zich aan te passen aan deze ontwikkelingen door digitale veranderingen aan te brengen welke essentieel zijn om te overleven. Menselijk gedrag staat hierbij centraal.

Numa is een fris en dynamisch digital bedrijf. Wij helpen de klant bij het ontwikkelen van hun digitale bedrijfsstrategieën, nieuwe producten en zorgen voor de implementatie hiervan. Buiten de begeleiding van de digitale transformatie, begeleiden we ook online projecten en de bouw van complexe software producten. Dit altijd met als doel om het de klant gemakkelijker te maken. Onze missie is dan ook: “Het creëren van waardevolle klantbeleving met mens, data en technologie”.

Bekijk hieronder onze vacatures:

Waarom werken bij Numa?

Het leuke aan Numa is dat ieder zijn eigen achtergrond en expertise heeft. In onze Numa stand ups & maandelijkse sessies delen we die kennis met elkaar. Zo blijven we op de hoogte van de laatste technologie en leren we van elkaar.

Bij Numa zijn we..

1

Klant- en oplossingsgericht

2

Flexibel, we houden van uitdaging & verandering

3

Digital minded & altijd op de hoogte van de laatste technologie

4

Harde werkers, maar we houden ook van gezelligheid en drinken aan het eind van de week een borrel!